PUBLICITAT

La intensitat li dóna fruits a Vidosa amb la 39a posició

  • Kevin Esteve es torna a quedar fora de la prova de la Copa d'Europa a Trysil
EL PERIÒDIC
TRYSIL

Periodic
Vidosa, en una imatge d'arxiu Foto: EL PERIÒDIC

Segona bona actuació consecutiva per a Roger Vidosa, que si bé dilluns acabava 45è a l'eslàlom gegant de la Copa d'Europa de Trysil (Noruega), millorant els seus habituals resultats en la competició continental, ahir va donar un salt encara més endavant amb la 39a posició en la mateixa disciplina i mateix escenari. La intensitat que li va mancar el dia anterior, ahir li va permetre millorar una mica més. Per la seva part, Kevin Esteve va calcar el resultat del dia anterior, i així no es va classificar per la segona mànega.

Vidosa va sumar 50,75 punts FIS, lluny dels 8,47 que van ser per al guanyador, l'alemany Stefan Luitz, que va aturar el crono en 1min 31,98s, sent l'únic corredor capaç de baixar del minut i 32 segons. Vidosa va tenir una bona actuació amb una cursa lluitada des del primer moment. Amb tot, l'andorrà va tenir problemes sobretot en la primera mànega. «Més intensitat implica més risc d'errors, i així ha estat i en la primera n'ha tingut un, de gros», va dir ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

EN 30 PRIMERS A LA SEGONA MÀNEGA / La segona mànega va ser millor per a Vidosa, que va fer un temps de 46,73s –en la primera n'havia aturat el crono en 49,72s– la qual cosa va significar situar-se dins dels 30 millors temps de tots. Al final, l'andorrà es va haver de quedar amb la 39a. Avui el massanenc i Nil Ruiz seran a l'eslàlom a Trysil, i Esteve descansarà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT