L'Hotels diu adéu a la Copa tot i empatar al descans

• L'Umacom Saragossa s'imposa per 3-8 en un Poliesportiu gairebé buit
R. M. S.

Cabinho, ahir, que ho va intentar durant la primera part Foto: ÀLEX LARA

L'Hotels Plaza Andorra va somiar durant 25 minuts en la possibilitat d'eliminar un Primera de la Copa del Rei. Aquest va ser el temps que l'Umacom Saragossa va tardar en reaccionar davant un conjunt andorrà que fins aquell instant empatava a dos gols i fins i tot s'havia avançat en el marcador amb el 2-1, obra de Yuki. Al final, 3-8 per als aragonesos, i adéu.

Joan Linares va avançar els visitants als vuit minuts després que Paulinho no fos capaç d'aturar el seu xut. Tres minuts després, Carlinhos va empatar, i el 2-1 de Yuki en el minut 16 portava l'alegria al Poliesportiu, buit ahir amb 40 espectadors. Abans del descans, però, Keny va igualar a dor. En la represa, de nou Keny va esvair el somni andorrà amb el 2-3, i d'aquí al final, un 3-8 per passar pàgina, amb gol de Ricciotti.

RECOLLIDA DE JOQUINES / Amb 19 anys al darrera, aquest any tampoc no falla la Campanya de Recollida de Joguines de Nadal (8 de desembre al 4 de gener). L'Hotels formarà part de l'actuació el pròxim dissabte en el partit de lliga amb el Manzanares. Qui vulgui participar pot portar una joguina per l'entrada al recinte i a canvi rebrà una butlleta per al sorteig de material esportiu que es farà durant el descans.

CANVI PER AL MATX DE MELILLA / El club va informar que el partit contra el Melilla el 17 de desembre es disputarà l'11 de gener a petició de l'entitat andorrana. Aquell cap de setmana es disputa la classificació per al Mundial i els romanesos Emil y Soty seran amb la seva selecció.