PUBLICITAT

El 12è Premi Carles Sabater rep 83 cançons

  • Assoleix la participació més alta de tota la seva història
  • Sis corresponen a solistes o grups d'Andorra, el que suposa un increment respecte
06122011_erase c sabater 11
Concert dels Erase en l'11a edició del Premi Carles Sabater.
El 12è Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l'any ha rebut 83 temes, assolint així la participació més alta de tota la seva història. D'aquestes 83 cançons, sis corresponen a solistes o grups d'Andorra, el que suposa un increment respecte a edicions passades.
El Centre de la Cultura Catalana ha destacat que només quatre de les cançons han estat lliurades a la seu de l'entitat, mentre que la resta han arribat en format electrònic. Un fet que des del Centre es valora positivament ja que en aquesta edició s'ha promogut el concurs a través de les xarxes socials i la ràdio.

El Premi, organitzat pel Centre de la Cultura Catalana és possible gràcies a la col·laboració del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra amb la seva difusió mitjançant les escoles de música, i al Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració d’Andorra1-Ràdio Flaixbac, el portal Viasona i Discos Revolver. El proper pas és la reunió del jurat, que valorarà les maquetes guanyadores i en farà el veredicte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT