PUBLICITAT

El Circuit del Pas estarà preparat per rebre l'Andros

  • La pista ha aguantat les últimes pluges, tot i no fer massa fred per glaçar
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alain Prost, que també serà a Andorra, ocupa la 8a posició provisional Foto: TONY LARA

L'Andros aterra aquesta setmana al Grandvalira Circuit del Pas amb la previsió de poca neu i poc fred, però amb una pista que segons l'Automòbil Club d'Andorra es manté en condicions suficients com per acollir la competició. De moment, la superfície glaçada ha estat capaç de suportar les últimes pluges.

Tot i que els indicadors del temps no apunten a massa fred i ni molt menys neu, l'ACA considera que l'Andros serà igualment un espectacle, com cada any, ja que la pista està en condicions acceptables per competir i perquè els bòlids amb les quatre rodes motrius llisquen per la superfície glaçada sense gaire problemes. Amb tot, l'ACA continua amb la cura de la pista, descartant regar-la perquè no fa massa fred com perquè aquesta aigua geli. Així doncs, el treball és de manteniment.

Avui a la tarda començaran a arribar al circuit andorrà els camions i vehicles de l'organització, mentre que les escuderies ho faran a partir del dimecres a la tarda.

La competició d'automobilisme sobre gel més important d'Europa va començar el passat cap de setmana a Val Thorens (França) amb victòria final per a l'expilot de Fórmula 1, Olivier Panis, que amb el seu Skoda Fabia es va situar líder amb 150 punts. Seguint el francès, amb 147 punts, s'hi troba el seu compatriota Jean Pierre Dayraut, un dels ferms candidats a la victòria, mentre que en tercera posició està situat Evens Stieevenart anb un Dacia. Un altre dels pilots amb gran atractiu per als aficionats és el també expilot de la Fórmula 1, Alain Prost, que amb 136 punts ocupa la 8a posició de la classificació general provisional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT