PUBLICITAT

L'Hotels Plaza rep l'Umacom de Primera a la Copa del Rei

  • Els saragossans arriben dolguts en quedar-se fora de la Copa d'Espanya
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nano Modrego és un dels jugadors estrella de l'Umacom Zaragoza Foto: OLIVER DUCH

Els romanesos Emil i Soty, que són amb la seva selecció, seran les dues baixes que tindrà l'Hotels Plaza Andorra per a l'enfrontament d'avui (20.30, al Poliesportiu d'Andorra) contra l'Umacom Zaragoza de Primera Divisió, en partit corresponent a la tercera ronda de la Copa del Rei de futbol sala. L'eliminatòria és a partit únic, i arriba en un moment estrany per a tots dos equips. Els andorrans vénen de perdre en lliga contra el líder Oxipharma de Granada, mentre que els saragossans visiten el Principat després de quedar-se fora el passat cap de setmana de les places per a la Copa d'Espanya.

L'Umacom Zaragoza serà avui un equip dolgut en l'orgull i l'Hotels Plaza Andorra, que se sent inferior tot i que apostarà per lluitar fins l'últim moment del matx, tindrà la complicada papereta a les mans de batallar contra un Primera. Un brau del futbol sala que compta amb molts jugadors de prestigi i que, tot i empatar a gols contra el Puertollano el passat cap de setmana i quedar-se sense plaça a la Copa d'Espanya, és a la 10 plaça de la classificació de Primera amb quatre triomfs, cinc empats i altres cinc derrotes.

LA SEGONA DIVISIÓ, EN DIRECTE / Marca TV començarà les emissions en directe de la Segona Divisió el pròxim 10 de desembre a les 11.30 amb el duel entre el Fuconsa Jaén i l'Space Gasifred d'Eivissa. Així mateix, la LNFS va informar que les pròximes retransmissions seran els dies 17 de desembre, 21 i 28 de gener i 4 de febrer, tot i que no es van especificar els partits concrets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT