PUBLICITAT

Grandvalira torna a ajornar l'obertura per manca de neu

  • El nou ajornament s'ha fet sense nova data, i si les previsions meteorològiques no canvien, és difícil que l'estació pugui obrir durant el pont de la Puríssima
05112011_grau
Foto d'arxiu de les pistes de Grandvalira Foto: ANA
La manca de neu ha fet posposar novament l'obertura de la temporada d'esquí que Grandvalira tenia previst iniciar aquest dimarts. Segons informa el domini esquiable en un comunicat, la pujada de les temperatures i la manca de precipitacions previstes a curt termini han obligat a posposar l'obertura 'fins que es donin les condicions òptimes de qualitat i seguretat per a la pràctica dels esports blancs'. El nou ajornament s'ha fet sense nova data, i si les previsions meteorològiques no canvien, és difícil que l'estació pugui obrir durant el pont de la Puríssima.
Grandvalira posarà en funcionament el telecabina de Canillo per ús turístic a partir d'aquest dimarts. Els visitants podran disposar del circuit Fornatura així com del servei de restauració a Grandvalira-Canillo. El forfet vianant tindrà un cost de 7 euros (adult); 6,5 euros (júnior) i 5,5 euros (infant). El domini afegeix també a la seva oferta gastronòmica el nou restaurant L’Arbaset situat a Grandvalira-El Tarter. L'horari del restaurant és de 8.30 a 20 hores. A l'àrea de Grandvalira-Pas de la Casa i Grau Roig també es posaran en marxa alguns dels punts de restauració i serveis complementaris a partir del dia 8 de desembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT