PUBLICITAT

El Consell General debatrà el pressupost el 15 de desembre

  • També es tractaran les modificacions de la Llei de la comptabilitat i de la Llei d'arrendaments de finques urbanes
05112011_consell
Imatge d'una Junta de Presidents anterior. Foto: ANA
La Junta de Presidents ha previst aquest dilluns una sessió ordinària del Consell General per al 15 de desembre amb l'objectiu de tractar el debat de totalitat del projecte de llei de pressupost per a l'exercici del 2012. Igualment, també es tractaran les modificacions de la Llei de la comptabilitat, i de la Llei d'arrendaments de finques urbanes.
La Junta de Presidents ha previst el dia 15 de desembre per tal que es pugui fer el debat a la totalitat del projecte de pressupost. La sessió de Consell General encara no s'ha habilitat formalment ja que hi ha la possibilitat que els grups parlamentaris puguin demanar pròrrogues i el projecte de llei no estigui disponible. De tota manera, tenint en compte que la voluntat del Govern és poder aprovar el pressupost abans de finals d'any, podria ser que si es demanés una pròrroga, aquesta no fos acceptada. En aquest sentit, la Junta de Presidents també ha reservat els dies 22 i 29 de desembre per qüestions que puguin estar disponibles.

D'altra banda, el dia 15 de desembre també servirà per tractar la modificació de la Llei de la comptabilitat dels empresaris, així com la modificació de la Llei d'arrendaments de finques urbanes, que té per objectiu mantenir la congelació de l'IPC en els lloguers.

La Junta de Presidents també ha assignat el projecte de llei del pressupost a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost; les modificacions de la Llei de comptabilitat i la Llei d'arrendaments a la Comissió d'Economia; la modificació de la Llei de la seguretat social a la Comissió de Sanitat i Medi Ambient; i el projecte de llei de suplement de crèdit per fer front al pagament de la totalitat de les ajudes públiques del 2011 a les entitats esportives a la Comissió d'Educació, Recerca, Cultura i Esports.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT