PUBLICITAT

De campus en campus, de crac en crac

  • Navarro, Middleton, Ricky en bàsquet, Bojan o Muniesa en futbol, Javi Rodríguez en futbol sala...
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Bomba Joan Carles Navarro, ahir al Campus Nike, a l'Alay. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Això és un no parar, un estrès. Dimecres va arribar Ricky Rubio, abans-d'ahir Darryl Middleton era al Pas de la Casa i ahir Joan Carles Navarro va acudir a Andorra la Vella, just a uns metres d'on també s'hi trobava Marc Muniesa, mentre que Javi Rodríguez era a dintre del Poliesportiu de la capital, i avui arriba Bojan Krkic... I tots han de sortir a la premsa. Doncs aquí els tenim. El dia d'ahir es podria catalogar com El dia del campus, amb el del Global Tech al Pas, amb els Campus Nike de bàsquet i futbol a la capital, on també es fa el de futbol sala de Carles Riba. Tots a la vegada; és per tornar-se bojos.

La Bomba Navarro va estar al matí al pavelló Joan Alay amb les joves promeses. Va atendre la premsa, va signar autògrafs, va jugar partidets, va felicitar els nois i va ser un més de la família del Nike Camp. Mentre això passava, a la gespa del Camp del Consell Marc Muniesa feia el mateix amb la secció de futbol, mentre que a dintre del Poliesportiu s'esperava la presència d'un altre fenomen esportiu, Javi Rodríguez, un any més la gran atracció del Campus Carles Riba de futbol sala. Una mica més lluny i a més de 2.000 metres d'altitud, tan prop de les estrelles hi havia abans-d'ahir un altre monstre, en aquest cas del bàsquet. Darryl Middleton. El nord-americà va participar en una doble sessió del Global Tech Camp 2010, on va treballar principalment amb els homes més alts d'aquest campus, campus que per cert és dels més especialitats ja que treballa lluny dels infants, com és el cas de la resta, i ho fa amb aquells jugadors joves però ben formats, amb una car- rera esportiva més o menys dirigida, que volen perfilar els seus coneixements i els seus recursos.

Però tornem de campus en campus i de crac en crac. Tots aquests professionals de l'esport han estat per aquí, i alguns hi tornaran --Navarro avui torna a ser-hi--, i a banda de explicar els seus coneixements i sobretot portar il.lusió als joves aprenents, fan declaracions, encara que aquestes siguin del mateix pal. És a dir, del Mundial de futbol, del Mundial de bàsquet de setembre, de la temporada feta, del seu futur o del dels seus companys. És una manera d'estar prop d'ells, com si per un moment Andorra tingués més estrelles al terra que no pas al cel. Avui Bojan farà el mateix. I així unes setmanes més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT