PUBLICITAT

Soulié s'aixeca amb febre i no fa els 10 km. persecució

  • Dissabte en l'esprint va obtenir la classificació però la FAE no vol forçar-la
EL PERIÒDIC
OESTERSUND

Periodic
Laura Soulié, l'any passat en la foto de família de la FAE a Grau-Roig Foto: TONY LARA

Laura Soulié va acabar la 36a en els 7,5 quilòmetres esprint de dissabte i pel fet d'estar entre les seixanta primeres es va guanyar la classificació per fer els 10 km. persecució en la primera prova de la Copa del Món disputada en la localitat sueca d'Oestersund.

Però la corredora de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) es va aixecar ahir del llit amb febre i l'entitat que presideix Albert Coma li va dir que no competís: «L'any passat va fer una prova en condicions similars de febre i malestar general i a conseqüència d'això va agafar un virus i va trigar molt més del que és normal en recuperar-se», va explicar el director tècnic, Carles Visa. «Aquesta és la primera prova de la temporada i és millor que descansi, es recuperi i torni a estar bé aviat per no perdre's altres competicions».

AVUI, COPES D'EUROPA D'ALPÍ / Avui el primer equip masculí i femení d'esquí alpí tornen a guanyar protagonisme amb les proves de la Copa d'Europa després d'uns dies sense competir, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

A Zinal (Suïssa), Mireia Gutiérrez afronta un eslàlom amb l'objectiu fixat per la FAE d'acabar entre les quinze primeres classificades.

A Trysil (Noruega) Kevin Esteve i Roger Vidosa disputen el primer dels dos eslàloms. L'objectiu, acabar entre els 30 primers. Dimecres continuarà la Copa d'Europa a Trysil amb un eslàlom en el qual hi hauran de nou Roger Vidosa i Nil Ruiz.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT