Cevalls i Calafell empaten en un partit boig (3-3)

• Els de Sebastián s'avancen 2-0, els visitans remunten a 2-3 i al final, taules

Guillem Cuadrado esprinta amb un jugador del Calafell, dissabte Foto: TONY LARA

L'Andorra HC Cevalls no acaba de remuntar posicions en la taula. Dissabte a la nit va rebre la visita del Calafell B al pavelló Comunal i després d'un partit boig va haver-hi repartiment de punts.

L'equip que entrena Juan Sebastián de nou va evidenciar falta de gol. Es va avançar a la primera part mitjançant Àlex Martín (15') i Guillem Cuadrado (20') i va anar al descans manant per un 2-0 que podrien haver estat tranquil·lament 3 o 4.

I en la segona part, el que són les coses, els visitants van donar la volta a la truita en un quart d'hora. El 2-1 amb un penal (5'), el 2-2 amb una falta directa (14') i el 2-3 després d'una sèrie de rebots. Els tricolors no es van desanimar, van tornar a recuperar les regnes del joc i Àlex Martín va aconseguir l'empat a tres minuts per al final. Un punt més per continuar pujant, que podrien haver estat tres si Joël Tomé no hagués fallat una falta directa en l'últim minut.