L'Andorra treu la casta a Palència amb un triomf de molt mèrit (2-3)

PALÈNCIA

El CV Andorra va donar un important pas endavant en la Superlliga 2 amb una victòria molt treballada a casa del CyL Palència 2012, un conjunt ple de grans valors del vòlei espanyol, i amb una resistència que els homes de Lluís Hillaire van acabar per derrotar després d'un matx molt llarg i molt treballat, guanyat en un tie break intens, que deixava el 2-3 definitiu. Amb aquest triomf, l'equip es treu l'espina de l'última derrota per 3-0 a Eivissa.

En el set definitiu, la lluita andorrana va derrotar els joves palentins per 17-19. Abans d'això, el partit va començar amb un primer set en què l'equip d'Hillaire es va avançar amb un 22-25. En el següent parcial, els castellans van guanyar amb solvència per 25-16, mentre que l'Andorra va respondre amb contundència amb un 14-25 imponent. En el quart set, la igualtat es va trencar només al final amb el 23-25, per arribar a un tie break amb triomf visitant de gran mèrit.