PUBLICITAT

Rafel qualifica de "privilegi" haver pogut obrir sis pistes a la Coma d'Arcalís

  • Les poques nevades van deixar gruixos a partir de 2.200 metres i durant els últims dies les temperatures han permès fer neu artificial
03122011_vallnord
Uns esquiadors a la Coma d'Arcalís, aquest matí. Foto: ANA / MARTA TORT
Els amants de l'esquí han pogut estrenar aquest dissabte la temporada d'hivern a la Coma d'Arcalís, que ha pogut obrir sis pistes a partir de 2.200 metres malgrat la falta de nevades. El director de Vallnord, Martí Rafel, ha assegurat que "som uns privilegiats haver pogut obrir aquest raconet a la Coma" tenint en compte la situació de falta de neu que afecta tot el Pirineu. Rafel s'ha mostrat satisfet perquè davant del dubte de si es formaria un col·lapse, "de moment la jornada està passant molt bé i no hi ha cues" a l'únic telecadira que s'ha obert, i ha certificat que la neu està en molt bones condicions, destacant que "el que està obert està impecable".

Arcalís ha començat la temporada amb l'obertura de sis pistes i el telecadira de la Coma que els dóna accés. Rafel ha explicat que l'obertura ha estat possible pel fet que les poques nevades que hi ha hagut van deixar gruixos a partir de 2.200 metres, i que durant els últims dies les temperatures han permès fer neu artificial. Tot plegat ha permès obrir amb uns gruixos entre 10 i 40 centímetres de neu i segons Rafel, la neu està en bones condicions.

Rafel ha explicat que davant del dubte de si es crearia un col·lapse a la zona, pel fet de ser una àrea esquiable petita, a mig matí la situació era tranquil·la. Hi havia uns 400 vehicles a l'aparcament i l'afluència de visitants permetia esquiar sense aglomeracions i sense fer cues al telecadira.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT