PUBLICITAT

Els fanals il·luminen el Centre Històric

  • Desenes de persones es van reunir al plaça del Poble de la capital per l'encesa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La plaça del Poble durant l'encesa dels fanals, ahir Foto: TONY LARA

La plaça del Poble d'Andorra la Vella va ser ahir l'escenari de l'encesa de fanals que va il·luminar el cel de la capital, per donar inici a la campanya que, sota el títol Il·luminem el Centre Històric vol donar relleu a aquesta part de la parròquia.

Desenes de persones es van aplegar a la plaça del Poble per encendre els fanals que van donar el tret de sortida.

La campanya / El tresorer de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Enric Bartumeu, va explicar ahir que aquesta iniciativa és important per fer visible una zona «poc coneguda» i va afegir que els establiments vendran unes casetes que s'il·luminen perquè la gent les pengi als seus balcons i contribueixin a il·luminar el barri.

Aquesta campanya l'ha dut a terme l'Associació de Comerciants del Centre Històric amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del Comú d'Andorra la Vella, informa l'ANA.

L'enllumenat nadalenc / Ahir ja es va donar el tret de sortida de les festes nadalenques amb l'encesa de les llums a les diverses parròquies. Els motius nadalencs com estels, arbres, rens o regals ja estan a punt per la campanya de Nadal.

Com cada any, els comuns van aprovar la despesa referent a aquesta partida, depenent en cada cas de si disposen de material propi o en fan servir de lloguer, i tots ells van establir continuar en la línia d'intentar que el total dels llums siguin leds per aconseguir un consum baix i una vida superior a les bombetes tradicionals.

Els comuns de les set parròquies del Principat han intentat aplicar mesures de contenció pressupostària per a aquesta despesa tant tradicional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT