PUBLICITAT

L'Hotels Plaza i el CV Andorra juguen a domicili contra el líder

  • L'equip d'Imbernón vol retrobar-se amb el triomf a Aixovall en un duel entre dos equips en hores baixes
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joël Martínez pressiona un defensa en l'Andorra-Artesa, fa quinze dies. Foto: TONY LARA

Jornada de luxe la que es viu avui per als equips andorrans que juguen a Espanya. L'Hotels Plaza i el Club Vòlei juguen a la pista del líder i el FCA rep en l'únic duel al Principat un teòric rival de la zona alta, el Linyola, tot i que estan en mala ratxa de resultats.

 

FUTBOL SALA - Sense res a perdre a la pista del Granada

L'Hotels Plaza no ho tindrà fàcil gens fàcil avui per perllongar la ratxa de quatre victòries consecutives. L'equip de Xavier de la Rosa, amb tots els jugadors a disposició, visita la pista de l'Oxipharma Granada (18.30 hores), l'equip al qual milita l'ex golejador tricolor Paulinho que ocupa la primera posició de la taula i que està invicte a la seva pista, amb cinc victòries en cinc partits.

Quatre punts separen els dos equips. El duel entre el primer i el segon classificat de la Segona Divisió convida a pensar en un ple d'espectadors, cosa que a l'Hotels Plaza motiva: «Nosaltres anem a divertir-nos i a intentar guanyar però no hi ha cap pressió. Arribem en un bon moment i ens agrada jugar en una pista plena d'aficionats i d'estrelles de l'equip rival. No podem fer comparacions entre aquests dos equips perquè ells tenen jugadors de luxe i el pressupost més alt de la categoria».

 

FUTBOL - FC Andorra vs. Linyola, duell de necessitats

No val una altra. «Guanyar o guanyar», repeteix Richard Imbernón quinze dies després de dir-ho en la prèvia contra l'Artesa de Segre. El cert és que llavors ja era necessari el triomf però ara la situació és ja delicada: la primera posició està a set punts, l'equip tricolor acumula tres jornades sense guanyar, la setmana que ve hi ha descans i en dues juga al camp de l'Agramunt, colíder amb Cervera i Organyà.

De les nou baixes de la setmana passada continuen a la infermeria Jacobo i Paredes; Fabio s'hi afegeix amb un petit trencament fibrilar i Àlex Rodríguez s'ha desvinculat de l'equip temporalment per motius familiars. Toscano i Artur són dubte i tornen a la la llista Pujol, Ludo, Llanas i Èric. Per a Imbernón no hi ha excusa: «No faré ni xerrada. Està tot dit i els jugadors són conscients: hem de trencar aquesta dinàmica».

 

HOQUEI SOBRE PATINS - El Cevalls sortirà del pou si venç el Calafell

L'Andorra HC Cevalls vol aprofitar l'embranzida del triomf de la setmana passada a Terrassa per sumar tres punts més que el treurien de la zona baixa. L'equip de Sebastián, sense el lesionat Maestre, rep el Calafell al pavelló Comunal (20.30 hores).

 

VÒLEI - L'ivicte Palència espera el CV Andorra

El líder indiscutible de la Superlliga 2 i encara invicte després de sis partits, el CyL Palència 2012, espera el CV Andorra a la seva pista a les 17.30 hores en un partit clau per als de Lluís Hillaire, per poder apropar-se a la primera posició –està a set punts– o per perdre de vista la zona alta.

 

DIUMENGE - Els dos clàssics de sempre: futbol i rugbi

Diumenge, el dia de les eleccions, té una setmana més a la Lliga Nacional de futbol i el VPC de rugbi. A les 15.30 hores els homes de Michael Broad reben el Rieumois al camp del Consell i una hora més tard, a Aixovall, toca clàssic: Matecosa Sant Julià-Pidasa Santa Coloma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT