PUBLICITAT

MoraBanc, premiat com a Banc de l'any d'Andorra

  • La publicació anglesa escull l'entitat per segona vegada en tres anys
EL PERIÒDIC
LONDRES

Periodic
El president i el conseller director general de MoraBanc, Gilles Serra, recullen el premi a Londres, dimecres Foto: MORABANC

MoraBanc ha estat designat per segona vegada en tres anys com el Banc de l'Any d'Andorra per la revista The Banker. El president de MoraBanc SAU, Francesc Mora, i el conseller director general de MoraBanc, Gilles Serra, van recollir el premi dimecres, durant la tradicional entrega de guardons que la publicació anglesa celebra a Londres anualment. The Banker és una de les revistes de les més prestigioses del sector bancari i pertany al grup The Financial Times.

Francesc Mora es va mostrar satisfet per rebre aquesta distinció en un any complicat per a tots els bancs i empreses del sector financer, «aquesta circumstància dóna més valor a un premi que no fa més que reconèixer el bon treball que es fa dia a dia, una feina en la que tenen molt a veure tots i cadascun dels treballadors del banc».

CRITERIS DEL JURAT / MoraBanc va destacar que el jurat del premi The Banker va reconèixer, en el cas d'Andorra, la capacitat que ha tingut MoraBanc per «mantenir la confiança i enfortir la seva solvència i liquiditat» en un any de forta crisi financera i incertesa als mercats. Durant el 2011, MoraBanc va assolir una ràtio de solvència del 29,3% i ha mantingut la qualificació de l'agència Moody's, «superant d'aquesta manera els seus competidors i gaudint del millor ràting de la banca andorrana».

L'entitat andorrana va ressaltar que un altre aspecte important a l'hora de decidir el guanyador del premi són les perspectives de futur. En aquest sentit, van assenyalen que des de The Banker s'ha premiat la iniciativa de MoraBanc per créixer durant el proper any.

Gilles Serra va assenyalar que «amb el canvi de marca encarem el 2012, any del nostre 60è aniversari, conscients de les oportunitats que ens obren l'acord monetari i els convenis de no doble imposició signats amb diferents països per treballar en nous mercats, nous productes financers i potenciar el nostre desenvolupament internacional».

La publicació / El premi al banc de l'any a Andorra que va rebre MoraBanc és un reconeixement de The Banker, la revista més prestigiosa del sector bancari. Fundada l'any 1926, la publicació pertany al grup The Financial Times Ltd. Actualment es llegeix en més de 180 països i té influència en bancs, institucions financeres, multinacionals, bancs centrals i ministeris definances de tot el món que tenen en consideració els seus articles i estudis del sector. Es calcula que el 60% dels lectors de la revista són CEO, presidents, directors financers i tresorers de les seves institucions o empreses. El premi al banc de l'any es lliura anualment i en l'edició del 2010 hi van participar bancs de 149 països de tot el món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT