PUBLICITAT

El concurs de pessebres arriba a la 15a edició

  • Illa Carlemany exposarà un pessebre repartit en vuit vitrines
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Centre de la Cultura Catalana ha posat en marxa ja el 15è Concurs Popular de Pessebres. La principal novetat d'aquest any és el patrocini d'Illa Carlemany en la dotació del primer premi -el de la categoria de pessebre tradicional-. El centre comercial tindrà exposat fins que s'acabin les festes nadalenques un pessebre repartiti en vuit vitrines d'un metre quadrat que ha estat realitzat per Joan Lara i Loli Martínez, pessebristes que han guanyat en diverses ocasions el premi.

La intervenció / EL 15è Concurs Popular de Pessebres es divideix en quatre categories –tradicional, original, institucional i infantil–, amb una dotació de 200 euros cada un, excepte l'infantil que té una dotació de 100 euros.

Tothom qui vulgui participar té temps per inscriure's fins al 3 de gener del 2012. Per puntuar les obres, el jurat es desplaça fins al lloc on està ubicat el pessebre, ja sigui a casa o la feina, i en valora els diferents elements així com la disposició artística, les figures, el moviment o i la il·luminació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT