PUBLICITAT

Volen fugir de l'eufòria

  • El Lan Mobel ISB, que suma tres victòries de les quals només una a casa, rep un River llançat
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Flis, defensat pel lesionat Cage en un entrenament de la setmana passada al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

El tècnic Joan Peñarroya fa el que ha de fer en la roda de premsa prèvia al partit, i això és deixar clar que el rival d'avui –Lan Mobel ISB, 21.00 a Azpeitia– és complicat i que el River Andorra ha d'estar atent a tot si vol guanyar. Tot ben normal. Però la qüestió és que l'equip andorrà arriba a aquest matx després de vèncer de 38 punts a un dels aspirants a l'ascens, l'Ourense, mentre que el rival d'aquesta nit es presenta en aquesta novena jornada després de caure a casa del Prat Joventut, i a més té un bagatge irregular amb només tres victòries en tres partits, de les quals només una ha estat al seu pavelló.

«El llistó és tan alt com sempre, val de poc fer un partit com el de la passada jornada si no competim com toca davant del Lan Mobel», va dir el tècnic català. L'eufòria no ha d'existir, de fet, segons Peñarroya, «no serveix de res», perquè cada partit «suma igual que altre». «L'equip és conscient del que ens juguem», va insistir el tècnic, que recorda com va marcar «la tornada d'Àvila», quan el seu bloc vencia abans de l'últim quart, i després es va fondre tot sol.

Cal escoltar també el jugador Devin Wright, que assumeix que lluny del Principat «ens falta un punt de confiança, que sí el tenim a casa», i que parla també de la «igualtat» en aquesta lliga de tan pocs equips: «La Lliga és molt curta i qualsevol punt importa perquè qualsevol partit pot significar estar un lloc per sobre o un lloc per sota». D'aquesta manera, Wright assegura que, si bé l'equip està «amb confiança», els jugadors saben que no es podem «relaxar».

En aquest sentit, Peñarroya creu que, tot i ser una competició «superigualada», a partir d'ara hi haurà canvis: «Els que tenen dues derrotes comencen a jugar entre ells». Això, evidentment, obrirà diferències a la classificació.

«QUE NO ES TROBIN CÒMODES» / El més important per al matx d'avui és que els jugadors de l'equip basc «no es trobin còmodes», segons Peñarroya. «Si ho fan, poden guanyar qualsevol», afegeix el tècnic, que considera Ott o Casado alguns dels seus valors més importants. A més, també cal destacar el nigerià Martin Atoyebi, amb números molt interessants: és el segon jugador més anotador de tota la LEB Plata (122), el màxim rebotejador en atac (30, quan Isma Torres en suma 13), el quart home millor valorat... El club guipuscoà no és per agafar-se'l a broma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT