PUBLICITAT

«Arriba el fred i ja tenim el primer jugador amb lesió muscular»

  • El tècnic Peñarroya diu: «Encara ens trobarem amb una situació pitjor»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Joan Peñarroya no vol «polèmiques» pel fred que vindrà i pel que ja ha arribat al Poliesportiu, però ahir va ser taxatiu: «Arriba el fred i ja tenim el primer jugador amb lesió muscular». L'afectat, Ed Cage, amb un petit trencament muscular al bessó, i dubte per al matx d'avui a Azpeitia. Tot i no voler tensions aliens a l'equip, aquí va una perla: «Encara ens trobarem amb una situació pitjor, o no, però el fred encara no ha arribat».

El ben cert és que el tècnic assegura que la predisposició de totes les parts és bona: «Tots, el Govern, el Casal i nosaltres intentem tenir les millors condicions. Anem tots a una». Així les coses, sí que és cert que els encarregats del manteniment del pavelló del Govern controlen la temperatura de la pista, però a les 10.00 del matí quan comença a entrenar l'equip, el fred es nota: «Les persones que tenen responsabilitat fan l'esforç perquè hi hagi unes bones condicions, però la situació és la que és». Hi ha unanimitat en què el sistema de calefacció és deficient i per tant insuficient, però la mateixa unanimitat porta a la resignació general. En paraules de Peñarroya, «aquestes són les petites coses que hi ha a la nostra competició».

Per evitar lesions, el cos tècnic intenta «controlar» amb «escalfaments més llargs». «A mi em preocupa quan arribi el fred de veritat», va afirmar ahir l'entrenador en roda de premsa. Això sí, per ell «l'any passat la situació era més complicada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT