PUBLICITAT

L'Escola de Neu d'Encamp i Pas de la Casa inclou una nova modalitat per a discapacitats

  • El Comú disposa de tot el material tècnic i humà per adaptar l’activitat a cada cas concret
  • La XIII temporada començarà el 14 de gener per als infants nascuts entre el 1994 i el 2006
01122011_escola neu
El cap del departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, i la consellera de Joventut i Esports, Elisabet Pirot. Foto: EL PERIÒDIC
El Comú d’Encamp ha presentat la XIII temporada de l’Escola de Neu d’Encamp i Pas de la Casa que començarà el proper 14 de gener i s’allargarà fins a l’1 d’abril, oferint un total de 22 dies esquiables als infants nascuts entre el 1994 i el 2006. Tal com ha explicat el cap del departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, aquest any la novetat és que l’Escola de Neu oferirà per primera vegada una opció per als discapacitats. Sánchez ha dit que cada cas es tractarà d’una manera específica i s’adaptarà segons les necessitats.

Manel Sánchez ha afirmat que el Comú, a través de Saetde, disposa de tot el material necessari per adaptar l’activitat a cada cas concret. Així mateix, ha confirmat que hi ha monitors amb la titulació específica per portar a terme aquestes classes.

Per altra banda, l’Escola de Neu comptarà amb tres especialitats dedicades a la neu: l’esquí, el surf a partir dels 10 anys, i el freestyle a partir dels 12 anys. La consellera de Joventut i Esports, Elisabet Pirot, ha explicat que l’Escola de Neu d’aquest any arribarà als 200 inscrits entre Encamp i el Pas de la Casa.

El preu d’inscripció és de 367,50 euros, però els infants de la parròquia d’Encamp gaudiran d’un descompte subvencionat pel comú del 50%, sent la inscripció de 183,75 euros. Tanmateix, hi haurà descomptes del 20% per al segon germà inscrit i descomptes amb el Carnet Jove.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT