PUBLICITAT

L'Escale ha invertit gairebé 7 milions d'euros per obrir el passatge Biscariet

  • Aquesta obra s'ha convertit en la remodelació més important dels últims 30 anys
  • S'han creat diferents establiments a banda i banda del passatge protegits per una vidriera
01122011_escale
Aspecte de l'entrada al passatge Biscariet des de Prada Ramon. Foto: ANA / M. T.
Després de sis mesos d'obres, aquest dijous s'ha obert el passatge Biscariet, el carrer públic de vianants que s'ha habilitat a l'interior del Centre Comercial Escale per complir amb l'acord que l'empresa tenia establert amb el Comú. El director del centre comercial, Rafael Peces, ha explicat que la remodelació ha costat gairebé 7 milions d'euros i que s'ha aprofitat per millorar tot l'establiment, convertint-se en la remodelació més important dels últims 30 anys. Peces ha dit que hi ha hagut un gran treball en equip ja que "ahir mateix 200 empleats es van prestar voluntaris per treballar tota la nit per acabar l'obra".

Les obres han servit per remodelar tot el centre comercial, fer el supermercat tot nou, i obrir nous serveis d'acord amb un estudi de mercat fet a principis d'any, com un duty free, una merceria o una botiga de cosmètica capil·lar. Així, s'han creat diferents establiments a banda i banda del passatge protegits per una vidriera, i els metres quadrats que s'han perdut amb el carrer, s'han guanyat a la planta -1, que ha passat de 340 a 800 metres quadrats reduint la zona de magatzem.

Pel que fa a la segona fase del projecte, que ha de suposar que el passatge tingui 10 metres d'alçada i estigui cobert amb una cúpula, Peces ha recordat que l'acord fixa que ha d'estar enllestit el 30 de novembre del 2017, i que es comprometen a fer-ho però que, de moment, "encara queda molt lluny i primer hem d'assumir l'obra que hem fet ara".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT