PUBLICITAT

MoraBanc rep el guardó com a Banc de l'Any d'Andorra 2011

  • La revista 'The Banke'r ha triat MoraBanc SAU per segona vegada en tres anys
  • Francesc Mora, president, s'ha mostrat satisfet per rebre la distinció en un any "complicat"
01122011-morabanc
El president de MoraBanc SAU, Francesc Mora, i el conseller director general de MoraBanc, Gilles Serra, han recollit el guardó. Foto: EL PERIÒDIC
MoraBanc ha estat designat per segona vegada en tres anys com el Banc de l’Any d’Andorra per la revista The Banker. El president de MoraBanc SAU, Francesc Mora, i el conseller director general de MoraBanc, Gilles Serra, van recollir el premi aquest dimecres en la tradicional entrega de guardons que la publicació celebra a Londres. Mora s’ha mostrat satisfet per rebre aquesta distinció en un any complicat per a tots els bancs i empreses del sector financer, "aquesta circumstància dóna més valor a un premi que no fa més que reconèixer el bon treball que es fa dia a dia, una feina en la que tenen molt a veure tots i cadascun dels treballadors del banc".

MoraBanc destaca que el jurat del premi The Banker ha reconegut, en el cas d’Andorra, la capacitat que ha tingut MoraBanc per "mantenir la confiança i enfortir la seva solvència i liquiditat" en un any de forta crisi financera i incertesa als mercats. Durant el 2011, MoraBanc ha assolit una ràtio de solvència del 29,3% i ha mantingut la qualificació de l’agència Moody’s, "superant d’aquesta manera els seus competidors i gaudint del millor ràting de la banca andorrana".

L'entitat andorrana ressalta que un altre aspecte important a l’hora de decidir el guanyador del premi són les perspectives de futur. En aquest sentit, assenyalen que des de The Banker s’ha premiat la iniciativa de MoraBanc per créixer durant el proper any. Gilles Serra ha assenyalat que "amb el canvi de marca encarem el 2012, any del nostre 60è aniversari, conscients de les oportunitats que ens obren l’acord monetari i els convenis de no doble imposició signats amb diferents països per treballar en nous mercats, nous productes financers i potenciar el nostre desenvolupament internacional".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT