PUBLICITAT

Les escoles de Canillo podrien canviar d'ubicació

  • Dolors Cabot preguntarà al Govern «si realment els interessa el terreny»
EL PERIÒDIC
CANILLO

La cònsol major de Canillo, Dolors Cabot, després que el seu futur successor afirmés que treballarà per «buscar una bona ubicació per a les futures escoles», sense parlar del terreny que s'està negociant al costat de la urbanització dels Refugis, s'ha mostrat molesta per aquestes declaracions i va voler recordar que les negociacions amb els propietaris continuen. Per tant, Cabot va dir que es posarà en contacte amb el Govern per demanar-li si realment els interessa el terreny «per no fer perdre el temps als propietaris».

La cònsol major va lamentar que el candidat i futur cònsol major, Josep Mandicó, no hagi concretat quina serà la ubicació de les noves escoles, i que parli de trobar el lloc idoni, sigui aquest o un altre. Per aquest motiu, es vol reunir amb el Govern abans d'acabar el mandat per saber si realment vol fer les noves escoles. La cònsol també considera que davant de les declaracions de Mandicó, «puc pensar que ja tenen una altra opció i no ens l'han comunicat, i a mi no m'agrada fer perdre el temps a la gent».

LES NEGOCIACIONS / Cabot va explicar que les negociacions per acordar la permuta del terreny de Cal Roig es van allargar a causa de la mort del propietari i «perquè els hereus han canviat les condicions de la permuta». Concretament, segons la reunió que van mantenir la setmana passada, els propietaris volen que el Comú es quedi la parcel·la sencera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT