PUBLICITAT

Maria Cosan assumirà la direcció de l'Institut Nacional de Finances al febrer

  • Cosan té 34 anys, és andorrana i treballa com a directora a la delegació de KPGM a Andorra
  • L'actual director, Carles Salvadó, ha estat més de divuit anys al capdavant de l'INAF
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


Maria Cosan serà la nova directora de l'Institut Nacional de Finances d'Andorra (INAF) a partir del proper 1 de febrer. El nomenament es produeix a partir de la proposta del Consell d'Administració després de la dimissió presentada per l'actual director Carles Salvadó que ha estat més de divuit anys al capdavant de l'INAF.

El portaveu del Govern, Jordi Cinca, ha sigut l'encarregat d'anunciar aquest dimecres el nomenament. Cinca ha destacat la "formació molt sòlida dins l'àmbit financer i que compleix els requisits que el Govern creu oportuns de cara als propers anys".

El paper de l'INAF en els propers anys, ha dit Cinca, serà de gran transcendència ja que no només serà supervisora del sistema financer i bancari, sinó que tindrà un paper "importantíssim" en el desplegament dels compromisos adquirits amb la signatura de l'Acord Monetari amb la UE.

Maria Cosan té 34 anys, és andorrana i treballa des de fa dos anys com a directora a la delegació de KPGM a Andorra prestant serveis d’auditoria i assessorament a entitats financeres del Sistema Financer Andorrà. Abans havia treballat en les delegacions de la mateixa empresa de Londres i Espanya. És llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Auditoria Financera per l’Institut de Censors Jurats de Comptes de Barcelona i postgrau avançat d’Instruments Derivats per Afi – Escola de Finances Aplicades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT