PUBLICITAT

Cabot vol saber si el terreny proposat per a les escoles de Canillo interessa al Govern

  • Mandicó, el seu futur successor, ha afirmat que treballarà per "buscar una bona ubicació"
  • La cònsol major, molesta, parlarà amb el Govern "per no fer perdre el temps als propietaris"
30112011-terreny
Vista del terreny que s'està negociant per ubicar-hi les escoles. Foto: ANA
La cònsol major de Canillo, Dolors Cabot, ha volgut remarcar la intenció que té l'actual Comú de poder arribar a un acord amb els propietaris del terreny de Cal Roig, al costat de la urbanització dels Refugis, perquè considera que la ubicació és la idònia i que no es pot tancar en un calaix la feina feta durant aquest mandat. Per tant, ha assegurat que durant el mes que li queda al capdavant de la corporació continuarà treballant, malgrat que no creu que hi hagi temps material per signar l'acord.

Malgrat tot, Cabot ha lamentat que el candidat i futur cònsol major, Josep Mandicó, no hagi concretat quina serà la ubicació de les noves escoles, i que parli de trobar el lloc idoni, sigui aquest o un altre. Per aquest motiu, es vol reunir amb el Govern abans d'acabar el mandat per saber si realment vol fer les noves escoles i "perquè si no els interessa aquest terreny ho diguin" i no els facin perdre el temps ni al Comú ni als propietaris. La cònsol també considera que davant de les declaracions de Mandicó, "puc pensar que ja tenen una altra opció i no ens l'han comunicat, i a mi no m'agrada fer perdre el temps a la gent".

Dolors Cabot ha explicat que les negociacions per acordar la permuta del terreny de Cal Roig es van allargar a causa de la mort del propietari i perquè els hereus han canviat les condicions de la permuta. Concretament, segons la reunió que van mantenir la setmana passada, els propietaris volen que el Comú es quedi la parcel·la sencera, i per tant el terreny passaria de 6.000 a 8.000 metres quadrats, i no els interessa el terreny d'Incles que la corporació donava a canvi. Per aquest motiu, el Comú ha hagut de tornar a fer els càlculs i ha de tornar a proposar els nous terrenys de la permuta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT