PUBLICITAT

Arcalís arrenca la temporada dissabte i Grandvalira preveu obrir a partir del dia 6

  • Vallnord obrirà Arcalís, a la zona de la Coma, per sobre dels 2.200 metres
  • Grandvalira es posarà en marxa parcial i progressivament si neva abans de dimarts
30112011-arcalis
La Coma d'Arcalís. Foto: TONY LARA
Vallnord posarà en marxa aquest dissabte la temporada d'esquí amb l'obertura d'Arcalís, a la zona de la Coma, per sobre dels 2.200 metres, amb sis pistes: una de verda, tres de blaves i dues de vermelles, a més de dos punts de restauració: l’Hortell i la Coma. L’accés a l’àrea esquiable serà per carretera fins al peu del telecadira de la Coma i de l’edifici de serveis de la Coma, tot i que el pàrquing té un aforament limitat. D’altra banda, el sector Pal obrirà part dels serveis. El telecabina de la Massana es posarà en marxa així com també el restaurant de la Caubella, la terrassa de Planell i el nou restaurant del coll de la Botella. També es podran dur a terme activitats familiars, com ara les excursions en quads, el jump, els passejos en ponis, el combat làser i el múixing.

Vallnord ha anunciat que s’aplicarà una tarifa reduïda que correspon al preu de mig dia de temporada baixa. El forfet d’adult costarà 26 euros; el de joves, 22,50, i el d’infants, 19. De tota manera, han explicat que per raons de seguretat i de capacitat, tant pel que fa al transport com a les mateixes pistes, l’aforament es limitarà a 2.000 esquiadors.

De la seva banda, Grandvalira preveu començar la temporada el proper 6 de desembre si les condicions meteorològiques ho permeten. Segons els mapes meteorològics dels que disposa l'estació, es preveu una disminució de les temperatures en els pròxims dies amb l’arribada d’una pertorbació que deixaria febles precipitacions en forma de neu a partir dels 1.600 metres. La baixada de temperatures permetria que els canons de neu, que cobreixen prop del 60% del domini, puguin funcionar. En aquest cas, es procediria a una obertura parcial i de forma progressiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT