PUBLICITAT

La CEA "no té res en contra dels funcionaris" i així ho vol transmetre a l'USdA

  • Xavier Altimir no entèn per què els sindicats volen fer boicot a les empreses de la patronal
  • El president dels empresaris ha afirmat que són notícies que ara mateix no ajuden a res
30112011-altimir
El president de la CEA, Xavier Altimir, aquest dimecres. Foto: ANA / M. T.
El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, després de veure les intencions dels sindicats de la funció pública de fer boicot a les empreses de la patronal, ha contactat amb el secretari general de l'USdA, Gabriel Ubach, per expressar-li que estan disposats a asseure's i aclarir la situació, ja que considera que "s'ha interpretat un missatge de la CEA que no és real perquè no tenim res en contra dels funcionaris".

Xavier Altimir ha explicat a l'ANA que considera que les declaracions dels sindicats "l'únic que fan és crear crispació" i que la gent interpreti missatges equivocats. Per tant, el president de la CEA ha dit que cal aclarir-ho perquè no continuïn sortint notícies "que en moments com l'actual no ajuden a res".

Altimir ha recordat que el que la CEA considera és que cal que tant el sector privat com el públic utilitzin criteris d'eficàcia i productivitat per poder tirar endavant el país, i que això passa per avaluar si l'estructura actual de l'administració pública és sostenible, i si no és el cas, adaptar-la a les necessitats que té actualment el país "tal com està fent el sector privat" però sense fer mal a ningú.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT