PUBLICITAT

L'UdA lliura els títols de la novena edició del postgrau en Dret andorrà

  • Des de la primera convocatòria hi ha hagut uns 280 estudiants titulats, 29 d'ells en la 2010-11
  • Al febrer es vol oferir un curs d'actualització en Dret processal penal i cooperació penal
29112011._uda2
Un moment de l'acte de lliurament de títols del postgrau de Dret andorrà. Foto: EL PERIÒDIC
La Universitat d'Andorra ha celebrat aquest dimarts a la tarda el lliurament dels títols de la novena edició del postgrau en Dret andorrà, amb un total de 29 nous titulats. Tal com ha informat l'UdA a través d'un comunicat de premsa, aquesta formació s'organitza conjuntament amb el Consell Superior de la Justícia i l'Institut d'Estudis Andorrans, i compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà.

Des de la primera convocatòria del postgrau, l'any 2000, fins a l'actualitat, hi ha hagut uns 280 estudiants titulats, dels quals 29 corresponen a la promoció 2010-2011.

La desena edició del postgrau en Dret andorrà està prevista per al curs acadèmic 2012- 2013, mantenint l'oferta biennal del programa. Aquesta formació es complementa alternativament, l'any que no hi ha postgrau, amb una oferta de cursos d’actualització en l'àmbit del Dret andorrà que permeten el reciclatge continuat i l'actualització dels coneixements dels professionals del país. Així, per a l'actual curs 2011-2012 ja s'està oferint un curs d'actualització en Deontologia del Dret, amb setze estudiants matriculats.

A partit del febrer es vol oferir un altre curs d'actualització en Dret processal penal i cooperació penal, per al qual ja hi ha més de 20 preinscrits.

Des de l'UdA s'han publicat diversos materials didàctics del postgrau amb el suport de Crèdit Andorrà i aviat se'n publicarà un nou: Dret processal civil del Principat d'Andorra, coordinat per Carmen Navarro.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT