PUBLICITAT

La Policia deté sis persones per furts a establiments de la capital i Escaldes

  • La mercaderia comissada ascendeix a un valor aproximat de 4.500 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el cap de setmana sis persones que presumptament haurien comès diversos furts de mercaderia en establiments d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els fets es remunten al passat divendres a les 23 hores, quan els agents del punt fronterer de Porta van controlar quatre persones que es disposaven a sortir del Principat amb dos vehicles, un Renault Safrane i un Seat Ibiza, amb matrícula francesa.

L'escorcoll va permetre trobar dins del Renault diversa mercaderia presumptament de procedència il·lícita, ja que no disposaven de cap tiquet de compra. A més, la mercaderia estava dins de tres bosses de mà folrades amb paper d'alumini (preparades perquè els detectors a la sortida dels establiments comercials no s'encenguessin). Els articles controlats són 53 perfums, 47 productes cosmètics, 17 peces de roba, un parell de botes i cinc cartrons de tabac.

La Policia va informar que durant la tarda del mateix dia, la Policia va ser alertada per un centre comercial d'Escaldes, que dues dones haurien sostret quatre peces de roba, i en van facilitar la descripció. Posteriorment, el dissabte a les set de la tarda, es van presentar dues dones al despatx fronterer del Pas de la Casa, que van ser relacionades amb les anteriors quatre persones controlades.

L'enquesta preliminar ha determinat que cinc de les sis persones amb anterioritat havien estat controlades pel Cos de Policia per furt de mercaderia en establiments i possessió de bosses folrades d'alumini. La mercaderia decomissada pertany almenys a set establiments comercials ubicats a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, que han cursat les corresponents denúncies. El valor de la mercaderia ascendeix als 4.500 euros aproximadament. La investigació també ha posat en relleu que aquestes persones formen part d'una associació il·lícita que ve al Principat amb l'única finalitat de cometre furts de mercaderia, segons va informar ahir la Policia.

Les sis persones, quatre dones i dos homes, d'edats compreses entre els 26 i 37 anys, quatre d'ells de nacionalitat xinesa i dos de nacionalitat kazakh, no residents al Principat, van ser detinguts i posats a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT