PUBLICITAT

La Massana tanca el tercer trimestre amb 1,8 milions positius

  • L'endeutament es rebaixa en un 9,2% i se situa en els 42,186 milions d'euros
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una sessió del Consell de Comú de la Massana Foto: TONY LARA

el Comú de la Massana ha tancat els comptes del tercer trimestre d'aquest any amb un superàvit d'1,756 milions d'euros. El conseller de Finances i Pressupost, Miquel Llongueras, va ser l'encarregat de presentar el tancament en el decurs de la sessió de Consell de Comú que va tenir lloc ahir a la tarda. Igualment, Llongueras va aprofitar per constatar la reducció de l'endeutament comunal en un -9,2%, és a dir, 4,374 milions d'euros menys. D'aquesta manera, l'endeutament se situa en els 42,186 milions d'euros.

El conseller de Finances i Pressupost va presentar el tancament de comptes del tercer trimestre del 2011 «a títol informatiu, tal com marca la Llei de finances comunals i després d'haver esta presentada a la Comissió de Finances» del 23 de novembre passat. El total de despeses executades, segons els comptes presentats, és de 7,541 milions d'euros –un 64,55% del pressupostat–, mentre que els ingressos executats han estat 9,298 milions d'euros –un 80,1% del previst. Per tant, el resultat pressupostari és un superàvit d'1,756 milions d'euros.

CADASTRE DE SISPONY / Per un altre cantó, el Comú va aprovar definitivament el cadastre del quart de Sispony. En total, el cadastre d'aquest quart està format per 320 unitats cadastrals i 134 parcel·les. A més, també inclou les edificacions aïllades repartides per la zona dels Cortals. Segons va informar la corporació, durant els últims mesos el Departament de Cadastre ha realitzat un intens treball amb els diferents propietaris per poder cloure aquest registre. Les tasques d'elaboració han estat complexes, ja que perquè sigui fiable totes les unitats han d'estar delimitades minuciosament. El Comú va voler llançar un missatge d'agraïment a tots els propietaris per la seva col·laboració i implicació.

Els pròxims mesos, el Comú preveu presentar a exposició pública el 75% del cadastre del quart de la Massana, corresponent a les unitats de la zona urbana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT