PUBLICITAT

Font continuarà al circuit Mundial de freeride 2012

  • Actualment l'andorrana és la 18a en el rànquing femení de surf de neu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Font -dreta- recull el premi com a tercera a Jasna (Eslovàquia), al 2010 Foto: EL PERIÒDIC

Una de les modalitats que no estan regides per la FIS és el freeride, que tot i així és igual d'exigent i compta amb un circuit Mundial oficiós en el qual hi ha Mònica Font des de fa ja uns quants anys. Aquesta temporada la rider andorrana, habitual en El Dorado que organitza Vallnord, té previst participar el World Tour de nou i parteix com la 18a en la classificació general de surf de neu amb 1.740 punts i a uns 800 del top-ten mundial.

A l'espera de l'any nou per iniciar la campanya 2012, Font ja està entrenant i fins i tot ja ha guanyat un títol en ser campiona en snowboard femení en el circuit dels Pirineus, al qual va disputar tres proves.

Es tracta d'un resultat meritori degut a que tot i ser la segona edició, ha crescut considerablement en participació i el títol de campiona el va rebre el passat 26 de novembre en l'acte d'entrega de premis celebrat a Sort. Aquest és el primer pas per a Font, que té com a objectiu continuar pujant posicions en un rànquing mundial en creixement que cada any amb més competidors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT