PUBLICITAT

Mar Vergens i Carles Morató fan podi al GP Principat d'Andorra

  • La 23a edició de la competició que organitza la FAV aplega 288 regatistes a El Masnou
EL PERIÒDIC
MASNOU

Periodic
Els regatistes posen les seves embarcacions a punt abans de l'inici de la jornada de diumenge, a El Masnou Foto: FAV

La 23a edició del Gran Premi Principat d'Andorra va tenir dos noms propis quant a la participació tricolor: Mar Vergens amb una medalla d'or i Carles Morató amb un bronze.

La regata de vela lleugera que organitza cada any la Federació Andorrana de Vela (FAV) va voler organitzar una competició amb un elevat nombre de participants –en la línia de l'any passat– i va aconseguir aplegar 288 regatistes al Club Nàutic El Masnou repartits de la següent manera:149 en optimist, 48 en europe, 15 en làser standard, 25 en làser radial, 27 en làser 4.7 i 12 en 29er.

Amb sis nacionalitats en la línia de sortida –andorrans, catalans, balears, valencians, polonesos i suecs– l'entitat que presideix Josep Maria Pla va organitzar tres camps de regates: una per als Optimist, una per als 29er i una per a les altres classes.

Les condicions de vent durant el cap de setmana van permetre fer en 29er tres proves dissabte i tres diumenge, en europe i làser es van poder fer tres dissabte i dues diumenge i en optimist, una i tres, amb un vent d'uns 10 nusos que va permetre viure la competició sense aturades.

Carles Morató va pujar al tercer calaix del podi en làser radial només superat pels regatistes del CN Salou Flor Cerutí i Borja Mas. En el grup A d'optimist Mar Vergens es va fer amb el triomf en imposar-se a Plabo Díaz (CN Arenys de Mar) i Marc Barrachina (CN El Balís) i van completar l'actuació tricolor Teresa Morató, amb una 39a posició en la mateixa categoria que Vergens Gorka Arajol va ser vuitè en làser 4.7 i Eduard Arajol 39è en Europe.

Segons Pla el GP Principat d'Andorra va ser tot un èxit que va a l'alça quan queden dos anys per al 25è aniversari: «Ha estat una gran festa, tant a l'aigua com a terra», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT