PUBLICITAT

La campanya de vacunació contra la grip es perllonga fins al 30 de desembre

  • Des de l'inici de la campanya fa dos mesos, s'han administrat 4.414 vacunes
  • Es vol facilitar la vacunació de les persones no vacunades que pertanyen als grups de risc
28112011-vacuna
Les persones que pertanyen als grups de risc poden rebre la vacuna de manera totalment gratuïta. Foto: ANA
La campanya de vacunació contra la grip s'ha allargat fins al 30 de desembre. Així ho ha comunicat el Ministeri de Salut i Benestar a través d'una nota en la que es destaca que des de l'inici de la campanya, el 26 de setembre, i fins diumenge passat, s'han administrat 4.414 vacunes. L’objectiu és el de facilitar la vacunació d’aquelles persones que encara no s’han vacunat i que pertanyen als diferents grups de risc.

Salut recomana que es vacunin les persones de 65 anys o més; les que tinguin malalties cròniques que poden empitjorar a causa de la grip; les persones amb obesitat mòrbida; les dones embarassades; les persones de totes les edats que viuen en residències sociosanitàries o en altres institucions i les que hi treballen; el personal sanitari o sociosanitari que realitza tasques assistencials; i el personal dels serveis comunitaris essencials (bombers, policia, agents de circulació, protecció civil).

Aquests grups poden rebre la vacuna de manera totalment gratuïta durant el període de la campanya de vacunació als centres de salut i els centres d’atenció primària amb recepta mèdica (excepte les de 65 anys o més, que no necessiten recepta); als consultoris mèdics que han decidit administrar vacunes; les persones que viuen en residències sociosanitàries, a la mateixa residència; i el personal sanitari, sociosanitari i dels serveis comunitaris essencials al seu lloc de treball.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT