PUBLICITAT

El Govern destinarà més d'un milió d'euros al programa per a aturats

  • Es preveu contractar 160 persones durant sis mesos a partir del gener
28112011_imigracio
Imatge del Servei d'Inmigració. Foto: ANA / M. C.
El projecte de pressupost per a l'any 2012 contempla una partida d'1.048.800 euros destinats a un 'Programa per fomentar el treball temporal en benefici de la col·lectivitat dels treballadors desocupats inscrits al Servei d’Ocupació'. El programa s'emmarca en el Departament de Treball del Ministeri d'Interior i Justícia. Aquesta partida correspondria al programa anunciat, sense massa concreció, aquest diumenge pel cap de Govern, Toni Martí, en el decurs de la trobada a la Casa de Portugal amb els candidats demòcrates.

Segons consta en el detall de la despesa, la previsió és contractar 160 persones durant sis mesos. La persona beneficiària del programa cobrarà un salari mínim de 929,07 euros, al qual caldrà sumar-hi el percentatge d'increment de l'IPC, estimat en el 2,7%. Al cost final del programa cal sumar-hi el 14,5% de la part empresarial de la cotització a la CASS.

L'objectiu descrit en la partida pressupostària és el de "fomentar la contractació temporal de treballadors desocupats i inscrits al Servei d’Ocupació en situació de recerca", per part dels organismes o entitats de dret públic o privat sense ànim lucratiu. El treball realitzat per les persones que s'acullin al programa haurà de "donar un servei en benefici de la col·lectivitat".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT