PUBLICITAT

Sis detinguts per diversos furts en establiments d'Escaldes i Andorra la Vella

  • Es tracta de quatre dones i dos homes, quatre xinesos i dos kazakhs, no residents al Principat
  • El valor aproximat de la mercaderia furtada almenys a set establiments és de 4.500 euros
28112011_mercaderia1
Imatge de la mercaderia decomissada. Foto: EL PERIÒDIC
La Policia va detenir aquest cap de setmana sis persones que presumptament haurien comès diversos furts de mercaderia en establiments d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els fets es remunten al passat divendres a les onze de la nit, quan els agents del punt fronterer de Porta van controlar quatre persones que es disposaven a sortir del Principat amb dos vehicles, un Renault Safrane i un Seat Ibiza, amb matrícula francesa.

L'escorcoll va permetre trobar dins del Renault diversa mercaderia de presumpta procedència il·lícita ja que no disposaven de cap tiquet de compra. A més, la mercaderia estava dins de tres bosses de mà folrades amb paper d'alumini (preparades per cometre furts de mercaderia i no ser detectada pels detectors a la sortida dels establiments comercials). Els articles controlats són 53 perfums, 47 productes cosmètics, 17 peces de roba, un parell de botes i 5 cartrons de tabac.

La Policia ha informat que durant la tarda del mateix dia, la Policia va ser alertada per un centre comercial d'Escaldes-Engordany, que dues dones haurien sostret quatre peces de roba, i en van facilitar la descripció.

Posteriorment, el dissabte a les set de la tarda, es van presentar dues dones al despatx fronterer del Pas de la Casa, que van ser relacionades amb les anteriors quatre persones controlades.

L'enquesta preliminar ha determinat que cinc de les sis persones amb anterioritat havien estat controlades pel Cos de Policia per furt de mercaderia en establiments i possessió de bosses folrades d'alumini. La mercaderia controlada pertany almenys a set establiments comercials ubicats a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, que han cursat les corresponents denúncies. El valor de la mercaderia és de 4.500 euros aproximadament. La investigació també ha posat de relleu que aquestes persones formen part d'una associació il·lícita que ve al Principat amb l'única finalitat de cometre furts de mercaderia.

Les sis persones, quatre dones i dos homes, d'edats compreses entre els 26 i 37 anys, quatre d'ells de nacionalitat xinesa i dos de nacionalitat kazakh, no residents al Principat, van ser detinguts i posats a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT