PUBLICITAT

Sant Julià celebra el cap de setmana la Fira de Santa Llúcia amb 40 parades i una zona infantil

  • El conseller de Turisme, Enric Naudi, s'ha mostrat satisfet pel nombre de parades
  • La novetat és una zona infantil amb cavallets de fira, llits elàstics i tallers de plastilina
28112011-naudi
Enric Naudi, conseller de Turisme lauredià, ha explicat que s'ha hagut de dir que no a alguns comerciants que s'hi volien instal·lar, per manca d'espai. Foto: ANA / D. R.
Una quarantena de parades s'instal·laran aquest cap de setmana a l'envelat del Prat Gran per oferir els tradicionals productes nadalencs de la Fira de Santa Llúcia, però també menjar o articles de bijuteria, entre molts altres. Aquest any, la novetat principal és la zona infantil que s'hi ha instal·lat, amb cavallets de fira, que es quedaran fins després de les festes nadalenques, i llits elàstics. A més, es faran uns tallers de plastilina on els més petits aprendran a fer motius nadalencs amb aquest material.

El conseller de Turisme lauredià, Enric Naudi, creu que el fet que la fira coincideixi amb la jornada electoral farà que potser s'incrementi el nombre de visitants. Naudi s'ha mostrat satisfet pel nombre de parades, i ha explicat que fins i tot s'ha hagut de dir que no a cinc o sis comerciants que s'hi volien instal·lar, per manca d'espai, tot i la redistribució que s'ha fet de l'envelat per poder-hi acollir més parades. A més, s'ha programat una xocolatada cada tarda, a les cinc, i sortejos. El dissabte, la Fira es podrà visitar d'onze del matí a deu de la nit i diumenge, d'onze del matí a les nou de la nit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT