Sallés i Babi fan podi en l'aniversari del torneig de l'Hospitalet

ESCALDES-ENGORDANY

Laura Sallés i Alda Babi van aconseguir dues meritòries medalles en el torneig de l'Hospitalet de Llobregat, que complia 25 anys i els va celebrar amb una nodrida participació: 250 judoques de Mèxic, República Dominicana, Ucraïna, França, Itàlia, Andorra o pràcticament totes les comunitats autòmomes d'Espanya.

Un podi es presentava com un objectiu de pes. Sallés el va guanyar en menys de 63 quilograms i de manera imparable. Va eludir la primera ronda per sorteig i va guanyar els tres combats posteriors per ippon fins aconseguir l'or. Babi tenia deu rivals en menys de 52 quilos. Va guanyar el primer combat, va perdre el segon i en la final pel tercer lloc es va imposar de nou per guanyar el bronze.

GARCIA ES RESSENT / Èric Risco va perdre en la primera ronda en més de 100 i Dani Garcia no va participar en -66 en ressentir-se de la lesió al genoll. «Res preocupant», va dir. Els lligaments i el menisc estan bé, tan sols té una tendinitis.