PUBLICITAT

El Pessebre es complementarà amb un mercat de Nadal

EL PERIÒDIC
CANILLO

El Comú de Canillo ja ha iniciat la instal·lació, per tercer any consecutiu, de les figures del Pessebre que amenitzaran els carrers de la parròquia del 2 de desembre al 8 de gener. Aquest any la novetat serà el Mercat de Nadal que se situarà davant de l'Oficina de Turisme «per donar més vida al Pessebre» i que estarà obert a venedors d'artesania, de productes nadalencs i de productes típics andorrans, tal com va explicar la cònsol major, Dolors Cabot. La intenció és que les parades no siguin fixes sinó que vagin variant i es creï una rotació segons la disponibilitat dels interessats.

Cabot va explicar que els interessats a participar al Mercat de Nadal han d'adreçar-se a l'Oficina de Turisme, que s'encarrega de fer el repartiment de les quatre parades de fusta que aquest any s'han instal·lat a tall de prova. Així, la idea és que els paradistes puguin establir-se a Canillo durant els dies i en la periodicitat que vulguin, en el període de celebració del Pessebre, que s'inaugurarà el proper divendres 2 de desembre i que quedarà instal·lat fins passat Reis.

A banda d'aquesta novetat, Cabot també va animar a la gent a visitar el Pessebre, ja que comptarà amb més figures i petits detalls nous que sorprendran al visitant, informa l'ANA. El recorregut serà el mateix que els anys precedents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT