Derrota inesperada de l'Andorra a Alpicat (3-1)

• L'equip d'Imbernón paga car no sentenciar amb el 0-1
ALPICAT

Ayala, contra l'Artesa de Segre. Foto: TONY LARA

Derrota inesperada i pas enrera per a l'Andorra. L'equip que entrena Richard Imbernón va perdre 3-1 ahir al camp d'un Alpicat que estava coquetejant amb la zona de descens i que a sobre es va veure desbordat en la primera part i amb un 0-1.

Cristian va ser l'autor del gol tricolor cap al meridià del primer temps, en rebre al segon pal una assistència de Joël i poc després de fallar en una ocasió similar. L'Andorra va tenir fins a quatre ocasions claríssimes de gol abans del descans però no va saber rematar la feina quan tenia el rival acorralat i en la segona part va permetre la reacció.

Una pilota penjada als minut 50, amb un caos de rebots a dins de l'àrea tricolor, va permetre els locals igualar el marcador. L'Andorra va quedar tocat i tot i que va continuar lluitant per endur-se els tres punts no acabava d'arribar amb perill a l'àrea contrària i en una altra pilota penjada a l'àrea al minut 85 l'Alpicat va fer el 2-1. Imbernón va moure fitxa, va reorganitzar l'equip amb defensa de tres i en un contraatac al descompte l'Alpicat sí va sentenciar. L'equip tricolor comença a veure la part alta des de la llunyania.