PUBLICITAT

El Pessebre de Canillo inclourà un Mercat de Nadal amb rotació de parades

  • Les figures del Pessebre amenitzaran els carrers del 2 de desembre al 8 de gener
  • La novetat serà el Mercat de Nadal, obert a productes d'artesania, nadalencs i típics del país
26112011_pesebre
Figures ja col·locades al passeig del Riu aquest dissabte al matí. Foto: ANA / M. T.
El Comú de Canillo ja ha iniciat la instal·lació, per tercer any consecutiu, de les figures del Pessebre que amenitzaran els carrers de la parròquia del 2 de desembre al 8 de gener. Enguany, la novetat serà el Mercat de Nadal que se situarà davant de l'Oficina de Turisme "per donar més vida al Pessebre" i que està obert a venedors d'artesenia, de productes nadalencs i de productes típics andorrans, tal com ha explicat, la cònsol major, Dolors Cabot. La intenció és que les parades no siguin fixes sinó que vagin variant i es creï una rotació segons la disponibilitat dels interessats.

Dolors Cabot ha explicat que tots els interessats a participar al Mercat de Nadal han d'adreçar-se a l'Oficina de Turisme, que s'encarrega de fer el repartiment de les quatre parades de fusta que enguany s'han instal·lat a tall de prova. Així, la idea és que els paradistes puguin establir-se a Canillo durant els dies i en la periodicitat que vulguin, en el període de celebració del Pessebre.

A banda d'aquesta novetat, Cabot també ha animat a la gent a visitar el Pessebre, ja que comptarà amb més figures i petits detalls nous que sorprendran al visitant. El recorregut serà el mateix, i per tant, hi haurà figures repartides per davant del Comú i al llarg del passeig del Riu, a l'església de la Santa Creu, davant del Palau de Gel, davant de l'Oficina de Turisme, i a la plaça Montaup.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT