PUBLICITAT

L'Andorra Convention Bureau mostra les excel·lències del país a Barcelona

  • Andorra Turisme va presentarAndorra com a destinació de tot tipus d'esdeveniments
  • Es va donar a conèixer l'oferta hotelera i la possibilitat de combinar negocis, oci i natura
26112011_betim
El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va donar a conèixer l'oferta hotelera i la possibilitat de combinar negocis, oci i natura gràcies a les distàncies curtes que ofereix el país. Foto: ANA
Andorra Turisme va presentar aquest dijous a Barcelona l'Andorra Convention Bureau. Davant d'una trentena de directius i decisors finals d'empreses d'àmbits tant diversos com el sector farmacèutic, moda, cosmètica o alimentació, entre altres, l'acte va servir perquè l’Andorra Convention Bureau i el seu equip de professionals, encapçalat per Betim Budzaku, gerent d’Andorra Turisme, mostressin les excel·lències d’Andorra com un dels destins que s'està posicionant en el sector MICE  meetings, incentives, conferencing and exhibitions), a nivell nacional i internacional, i fent especial èmfasi en el mercat espanyol i del sud de França.

Budzaku va destacar les més de 34.000 places hoteleres que té Andorra distribuïdes en més de 260 establiments, i la possibilitat que té el congressista d'estar en contacte amb la natura i combinar una gran diversitat d'activitats a l'aire lliure, esports d'aventura i rutes culturals com la del romànic o la del ferro.

L'acte va comptar amb la participació d'una trentena de directius i professionals provinents d'una vintena d'empreses d'àmbit multisectorial, que a més, van poder degustar un còctel amb productes típics andorrans, tal com ha informat el Govern a través d'un comunicat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT