PUBLICITAT

Vehicle en flames per un error en el carburant

  • Els amics de la propietària del cotxe estaven «mirant» el dipòsit quan es va incendiar
LAIA F. MAROT
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
EL vehicle en el moment en què va començar a cremar-se el dipòsit, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

La propietària del Fiat Panda que ahir va cremar en flames a l'avinguda de les Nacions Unides d'Escaldes-Engordany, va explicar a EL PERIÒDIC que circulava per la parròquia quan el cotxe li va començar a fallar, «per això m'he aturat aquí, he aparcat el cotxe i he trucat a dos amics que estan de visita perquè m'ajudessin». Els «amics» també estaven en els lloc dels fets, i van confirmar que el problema havia estat que la propietària s'havia confós de carburant, i que ells estaven «mirant» el dipòsit quan va començar a incendiar-se, Llavors «els veïns ens han donat extintors, i hem intentat apagar el foc però no hem pogut».

Marta Vendrell, que es trobava en un gimnàs proper, va poder presenciar tota l'escena, i va explicar que sota el cotxe en flames s'hi podia veure «una taca d'oli» i que van ser els del gimnàs els que van proporcionar als dos homes els extintors, però en veure que no n'hi havia prou, van avisar als Bombers, que finalment van extingir l'incendi. Vendrell va afegir que «semblava que el cotxe tingués una marxa posada», perquè es va desplaçar uns metres picant contra el cotxe de davant.

Les flames van afectar doncs el vehicle estacionat al costat i la façana d'un edifici, del qual es van trencar alguns vidres. El cotxe, la part posterior del qual va quedar calcinada, va ser retirat cap a les tres del migdia, una hora i mitja després dels fets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT