PUBLICITAT

Reunió de la FIRA, la FAR i el Govern, i matx contra Suïssa

  • L'Hotels Plaza Andorra rep el Playas de Castelló, el FC Andorra visita l'Alpicat i el CV Andorra l'Eivissa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Jornada per gaudir de l'esport a Andorra, primer amb el rugbi, que aporta un interssantíssim Andorra-Suïssa en la lluita pel lideratge del 2B del FIRA-AER europeu, i segon amb l'Hotels Plaza que rep el Playas de Castellón. Lluny del Principat, tres partits.

Els partits contra Suïssa són imprevistos, si no plens d'emoció. El fet que aquest equip hagi plantat cara als Isards, i al revés, fa que el xoc entre les dues seleccions sigui avui, a les 15.00 al Camp del Consell (RTVA) sigui un partidàs. Suïssa és líder del 2B del torneig europeu de FIRA-AER amb 19 punts en cinc duels. Només tenen una derrota –contra Sèrbia fa un any: 18-15–, mentre que Andorra, que ocupa la segona plaça amb 15 punts, ha aconseguit tres victòries i dues derrotes, aquestes amb Armènia (15-12) l'octubre de 2010 i precisament contra Suïssa en el partit al país helvètic el mes de març passat per 21-9. Aquesta espineta s'ha de traure com sigui de l'esperit dels Isards. Ara bé, la jornada de rugbi començarà al matí, quan el Govern, amb Toni Martí al capdavant, tingui la reunió prevista amb Xavier Vilasetrú, president de la FAR, i Jean-Claude Baqué, president de la FIRA-AER, amb la problemàtica del Camp del Consell sobre la taula.

Duel de contrastos, en teoria, al Poliesportiu d'Andorra (18.30). L'Hotels Plaza rep un Playas de Castellón vingut a menys amb uns números gairebé espantosos en aquesta temporada. Els andorrans són segons a la taula amb sis victòries, el mateix nombre de partits que els castellonencs han perdut.

El FC Andorra necessita trobar l'autoestima que s'ha deixat en els últims partits i la intentarà trobar a Alpicat (16.00). El conjunt andorrà, que ha baixat a la 7a plaça de la Segona Catalana, visita un Alpicat que és 15è amb només tres partits guanyats. És una obligació de l'Andorra sumar els tres punts i respirar.

Visitar Eivissa és sempre una qüestió d'honor per al CV Andorra, que es presenta aquesta tarda a una pista maleïda amb la intenció de mantenir-se a la zona alta, i amb el mateix tir enfonsar el conjunt balear, que amb tot es manté a tir de pedra dels millors. El matx començarà a les 19.00.

A les 19.15 inicia un nou test per a l'Andorra Cevalls. Els andorrans visiten la pista de l'Sferic Terrassa, un conjunt que tampoc no passa per un bon moment. Tots dos equips tenen dues victòries, però els catalans sumen un empat més. Aquest hauria de ser el primer partit per recuperar l'alè per als de Juan Sebastián.

Avui i demà des de primera hora de matí (8.00) es disputa al Palau de Gel de Canillo el Campionat Nacional i Open d'Andorra. La cita, on hi serà l'Andorra Club Gel, comptarà amb 73 patinadors i patinadores d'altres set clubs espanyols, a més d'un francès (Toulouse Club) i altre d'escocès (East Kilbride Figure Skating).

El Ral·li de Madrid tanca la temporada de ral·lis amb dos cotxes andorrans en la batalla. Per una part, Joan Vinyes, que ja té el títol de 2RM a la mà i la tercera posició de l'absoluta. Per altra part, Joan Carchat i Claudi Ribeiro ‘Leites' es juguen el títol de la Copa Suzuki contra Pazó i Rey.

Es preveuen 300 regatistes al 23è Gran Premi Principat d'Andorra de vela que tindrà lloc com en anys anteriors al Club Nàutic El Masnou avui i demà. Estan convocades les classes Optimist (Grup 1 i Grup 2), Laser, Laser Radial, Laser 4.7, Europe i 29er. La cita comptarà amb presència andorrana i, com és habitual, de catalans, valencians, balears i suecs.

Demà, 8a jornada de lliga: Escale-Principat (12.00, Alàs), Inter-Pidasa (12.00, Aixovall), Ranger's-Matecosa (16.00, Aixovall), i Lusitans-Engordany (18.00, Aixovall).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT