PUBLICITAT

El nombre de visitants creix un 1% a l'octubre

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El mes d'octubre van entrar a Andorra 723.442 visitants, el que suposa una tendència mensual del nombre de visitants de l'1%, i una tendència anyal del 4,6%. Així ho va publicar ahir el Departament d'Estadística, que va destacar les tendències positives tant dels turistes, com dels excursionistes, amb l'excepció dels excursionistes espanyols que presenten tendències negatives.

Del total de 723.442 visitants, 549.835 (el 76%) van ser excursionistes, mentre que 173.607 van ser turistes (24%). A més de la tendència mensual positiva, també ho és la tendència anual dels visitants, gràcies també a l'evolució positiva del nombre d'excursionistes i del nombre de turistes.

Pel que fa als turistes, el mes d'octubre n'han arribat al país 173.607, amb una tendència mensual del 2%, i situant la tendència anual respecte al mateix mes de l'any passat en un 19,6%. Per nacionalitat, els turistes espanyols i francesos presenten tendències positives, tant la mensual com l'anual.

D'altra banda, durant el mes d'octubre van registrar-se un total de 549.835 excursionistes, situant la tendència mensual en un 0,5% i la tendència anual també en valors positius, d'un 1,1%. Per nacionalitat, els excursionistes francesos presenten tendències positives tant en la referència mensual com en la interanual.

D'altra banda, Estadística també va fer públiques ahir les xifres de consum total d'energia del mes d'octubre, que es va situar en 22.565 TEP (Tones Equivalents de Petroli). La xifra representa una tendència mensual estable, i un retrocés pel que fa a la tendència interanual (del 2,5% negativa). H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT