PUBLICITAT

Els pares s'impliquen

  • L'Hantei i la Fandjudo han engegat un curset per ser comissari esportiu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El curs el van impartir els tècnics Querencia i Balsells Foto: EL PERIÒDIC

No s'han complert ni 30 dies des de que la nova junta directiva que presideix Josep Lluís Donsión porta les regnes del club Hantei i ja ha engegat una iniciativa tan original com sorprenent.

Original perquè es tracta de realitzar un curset per formar comissaris esportius i sorprenent perquè s'han trobat amb uns alumnes atípics: els pares. Els progenitors es volien formar en l'àmbit de l'organització de les competicions de judo i aquell suggeriment s'ha convertit en una realitat: dimarts va començar la primera classe.

La idea és que es faran diverses intervencions d'aquest tipus al llarg de tota la temporada, estaran obertes a tots els socis i seran compaginades amb les accions que engegarà també la Federació Andorrana de Judo (Fandjudo) en aquest àmbit, és a dir, la formació i titulació de comissaris esportius.

En la primera jornada hi van participar catorze socis del club, la majoria d'ells membres de la directiva. El curs va ser impartit pels entrenadors del club, Joan Carles Querència i Joan Ramon Balsells, els quals van fer una mena de pròleg de tot el que ha de controlar un comissari esportiu.

Més o menys un la seva tasca consisteix en controlar tota la logística d'una competició. Des de les puntuacions en el marcador fins a l'estat del tatami o qualsevol problema que pugui sorgir. La implicació dels pares en el món del judo demostra l'interès per fer créixer aquest esport a nivell de país no només a nivell esportiu, sinó també organitzatiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT