PUBLICITAT

Jaume Tomàs: "Davant de Malta crec que tenim opcions"

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra disputa avui la semifinal de l'Europeu C davant de Malta, l'equip amfitrió. El seleccionador tricolor, Jaume Tomàs, sap que el detall de jugar contra qui juga a casa serà important, però també valora el seu equip: "Davant de Malta crec que tenim opcions; ells són molt bons i juguen a casa, però el nostre potencial està en el joc d'equip". El matx serà avui a les 20.15.

Tomàs parla del rival com un ordinador. Parla del seu sostre, Samuel Deguara, de 2,23m, amb 18 punts de mitjana per partit, però també recorda que els maltesos tenen un nord-americà, Dar- ryl Jackson, el qual suma 25 punts per duel i és un tirador exemplar. "Juga a la Lliga de Romania, i ha fet més de cent triples aquest any, amb això crec que es diu tot", va dir ahir el seleccionador andorrà.

El tècnic té clar que l'objectiu era arribar a les semifinals, "i a partir d'aquí treballar pel que vingui". Tomàs assumeix que Dinamarca, que juga en l'altra semifinal contra Moldàvia (18.00), "està per sobre de la resta", però tampoc no llença la tovallola: "Tenim un equip base amb els Marín, Olcina, Casals, Felipe i Galera, i un de molt jove amb gent que estem formant".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT