PUBLICITAT

La inscripció a LEB Plata es tanca avui amb el River al dia

  • La crisi obligarà a ampliar el termini per tenir un mínim de 18 clubs, possiblement en un únic grup
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Des de fa una setmana que el BC River Andorra és oficialment equip de la LEB Plata. Els pagaments es van fer abans del dia límit, que finalitza avui. Ara bé, la situació econòmica de molts clubs farà que la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ampliï el termini una mica més, a causa de les dificultats econòmiques dels equips per afrontar les despeses, que són les mateixes que la temporada anterior: un aval de 18.000 euros, un altre de 120.000 i una quota de 32.000 que, com a única novetat, es podrà fer en dos pagaments, un inicial de 17.500 i un altre a final d'agost i principi de setembre de 14.500. El River està al dia en tot, segons van confirmar ahir.

Les previsions que fan des de la FEB --entitat que no va voler informar de quins equips estan o no al dia del pagament, la qual cosa farà pública "dilluns o dimarts vinent", segons les fonts consultades-- parlen d'un únic grup d'uns 18 equips. El ben cert és que la possibilitat de fer dos grups s'esvaeix a mesura que es confirmen les penúries econòmiques de molts clubs de la categoria. Així, la FEB estudia l'opció d'ampliar el termini de pagament per aclarir els equips que lluitaran en la tercera categoria del bàsquet espanyol la pròxima temporada.

EL MERCAT DE FITXATGES, ATURAT
Pel que fa a la composició del primer equip, la directiva continua treballant però sense cap novetat. Sonen molts noms, tot i que Àlex Piru Ros continua sent l'únic fitxatge real, després de les renovacions d'Andreu Matalí, Néstor Zamora, Rafa Casals i Dani Marín, i la negativa a continuar de Roger Fornas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT