PUBLICITAT

El 19% dels esquiadors espanyols elegeixen Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Segons les dades actualitzades d'Atout France publicades a l'estudi «El mercat espanyol dels esports d'hivern», corresponents a la temporada passada, Andorra és la segona destinació elegida pels espanyols per esquiar, després d'Espanya. De fet el 19% dels esquiadors de l'Estat veí elegeix el Principat per esquiar.

En aquest sentit l'estudi diu que el 65% dels espanyols van acudir a les pistes espanyoles a practicar l'esquí durant la temporada passada. França ocupa el tercer lloc en aquest rànquing, amb el 14% del mercat espanyol, seguit molt lluny d'Àustria, que va atraure l'1,5% d'esquiadors espanyols.

Aquest estudi està basat en la col·laboració de més de 1.500 internautes que responen a un qüestionari d'una trentena de preguntes sobre el comportament dels esquiadors espanyols.

Centrada en França, l'enquesta explica que, la temporada passada, la quota de mercat de França es va veure incrementada en el 5%, respecte a la temporada 2009/2010.

Val a dir que el 47% dels espanyols reserven la seva estada en la muntanya a través d'internet, segons explica Atout France, qui col·loca Espanya en el setè mercat d'Europa amb dos milions d'esquiadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT