El Rabotnicki arriba per feina i goleja 0-6 un Lusitans inferior

• Els brasilers Silva, amb tres dianes, i Wandeir, desbordant sempre i amb dues, sentencien
RAFA MORA

Franklin rebutja de xilena davant del golejador Fabio Silva, ahir a l'Estadi Comunal. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Poca cosa es podia fer en l'eliminatòria després del 5-0 de l'anada, però ni tan sols hi va haver lluita pel partit. El Rabotnicki va deixar clar la seva superioritat a la mitja hora de joc, i a partir d'aquí el Lusitans ja estava sentenciat. Amb un 0-6 a l'Estadi Comunal, l'equip entrenat per Vicenç Marqués deixava enrere la seva primera participació en la seva història en la primera ronda de la prèvia de l'Europa League. Una llàstima per la quantitat de públic que va omplir les graderies, sorollosament al principi, i més silenciosament segons avançava el partit.

En la primera mitja hora de joc es va veure la diferència de nivell entre els dos equips, però la transformació en gol no va arribar fins al gol de Wandeir als 25 minuts. A partir d'aquí la defensa lusitana va fer aigües i la davantera macedònia entrava a totes. Fabio Silva vuit minuts més tard, i després a tres minuts del descans, posava el 0-3.

Així es va arribar al descans, i en la represa la història va ser semblant. El públic ja no animava tant, i Filho trencava una i altra vegada la defensa local. En una d'aquelles, al minut 54, va centrar perquè Silva fes el seu tercer gol (0-4). Amb la història escrita, en el Lusitans es van veure nervis i fins i tot discussions perquè s'intuïa la golejada, la qual cosa va arribar dotze minuts més tard gràcies a Wandeir. La sentència la va posar, tres minuts després, Gligorov. El Lusitans no va tenir gaires ocasions, excepte algun xut llunyà com ara el de Filipe en el 85, o un penal dubtós que no va xiular l'àrbitre. Tampoc hagués canviat molt el partit, encara que sí l'orgull d'un equip ahir sense idees. [email protected]