PUBLICITAT

L'acusació demana set anys per maltractaments i amenaces

L F. M.
ANDORRA LA VELLA

El ministeri fiscal i l'acusació van demanar el mes passat ajornar la vista d'un judici de violència domèstica per reformular la pena, ja que, segons un dels informes mèdics, la víctima ha patit un estres postraumàtic crònic, que representa un agreujant, i a més, un testimoni va declarar que l'acusat seguia dient que mataria la seva dona, tot i estar tancat a la presó.

Així doncs, per un delicte major continuat d'amenaces, un delicte major de maltractaments en l'àmbit domèstic amb l'agreujant de que la víctima ha hagut de rebre tractament, el ministeri fiscal va demanar 4 anys i mig de presó per l'acusat i no entrar en contacte amb la víctima durant 10 anys.

L'acusació va anar més enllà, i va demanar al tribunal 7 anys de presó, ja que considera que l'acusat, tot i haver passat vuit mesos a la presó, «no es conscient ni està empenedit», de la mateixa manera que segueix amenaçant; per tant, l'acusació va concloure el seu informe dient que «l'hem de tancar per impedir que la mati».

La defensa va demanar la nul·litat d'un dels informes mèdics, ja que no es va seguir el procediment formal i també va justificar que quan l'acusat amenaçava a la víctima, no era conscient del que deia. Per això va demanar l'absolució dels dos delictes majors i que se'l deixi en llibertat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT