PUBLICITAT

El BP Andorra debutarà a Puertollano el 4 de setembre

  • Plata tindrà finalment 19 equips i l'estrena a la Copa del Rei serà el 8 de desembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir es va celebrar a Madrid l'Assemblea General Extraordinària i Ordinària dels clubs de la LNFS, on es va decidir finalment el calendari de competició a la Divisió de Plata, que començarà el 4 de setembre amb la visita a Puertollano del BP Andorra, i que comptarà amb 19 equips després de la baixa a última hora del Ziérbana i la incorporació final del Melilla i de la Unión África Ceutí. També es va aprovar la nova Copa del Rei, competició que arrencarà el 12 d'octubre però que no veurà debutar el BP Andorra fins al 8 de desembre.

L'assemblea d'ahir a la capital espanyola va confirmar que finalment pujarà a Divisió d'Honor el primer classificat de Plata, mentre que hi haurà altres dues places d'Honor en joc que hauran de disputar els classificats entre el segon i el vuitè lloc de Plata, i el tercer per la cua d'Honor.

DEBUT A CASA EL 25 DE SETEMBRE
El calendari ha estat capritxós amb el BP Andorra, el qual no debutarà a casa fins a la quarta jornada, quan rebi el CD Burela el 25 de setembre, gairebé un mes després de debutar. La primera jornada jugarà a domicili a Puertollano, la segona el calendari ha dictat que descansi i la tercera tornarà a jugar lluny del Principat, a la pista del Ribera Navarra.

LA PRETEMPORADA I EL NOU TÈCNIC
Amb l'avançament de la competició al 4 de setembre, el BP Andorra ha decidit avançar també la data de la seva pretemporada. Així, el 2 d'agost tots els jugadors hauran d'estar a disposició del nou tècnic de l'equip. En aquest sentit, el director gerent del club, Emili Puig, va manifestar que a final de la setmana vinent "hauria d'estar tancat", tot i confirmar que són "molts" els entrenadors que volen entrenar al club tricolor la pròxima temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT